Odricanje od odgovornosti

Ističem da nisam ovlašteni financijski savjetnik niti profesionalac te ne iznosim na ovoj stranici bilo kakve preporuke za prodaju ni kupnju bilo koje vrste imovine, a osobito financijskih instrumenata, niti iznosim preporuke oko investicijskih strategija.

Podaci i analize koje se iznose na ovoj stranici dajem u dobroj vjeri, no ne mogu preuzeti odgovornost za njihovu točnost. Ujedno ne želim također preuzeti bilo kada niti pod bilo kakvim uvjetima odgovornost za eventualne transakcije koje ćete ostvariti na temelju tekstova s ove stranice. Ujedno molim čitatelje, da u slučaju da smatraju da je nešto pogrešno napisano ili citirano, da me svakako upozore, osobito na dane podatke i analize.

Ni u kojem slučaju tekstovi s ove stranice nisu niti smiju biti razlog Vašeg ili ičijeg ulaganja ili neulaganja ili prodaje bilo koje vrste imovine, a osobito financijskih instrumenata, iako se Vam se može učiniti ili ste dojma da su tekstovi takvi da Vas ili ikoga potiču na ulaganje ili neulaganje.

U slučaju da želite nastaviti s čitanjem, slažete se da odričete svaku odgovornost za učinke Vaših investicijskih odluka vezanih uz tekstove i mišljenja iznesenih na ovoj stranici te da razumijete sve prethodno izneseno.

Zahvaljujem na povjerenju!