Specijal: Tehnička analiza zlata do kraja 2011.

S dopuštenjem g. Zdenka Grđana, iznosim tehničku analizu cijene zlata u odnosu na američki dolar. Ljubazno Vas molim da kontaktirate svojeg investicijskog savjetnika u slučaju da želite poduzeti ikakvu akciju, jer nisam u mogućnosti preuzeti odgovornost za Vaše djelovanje.

“Savjet ne tražim, niti bih ga dao”, česta je rečenica mojeg prijatelja.

S obzirom na zadnje događaje koji ukazuju na povećanu vjerojatnost izlaska Grčke iz eurozone zbog nemogućnosti servisiranja vlastitih obveza, problema talijanske države da financira svoj izrazito visok dug uz povoljnu stopu (prošli tjedan cijena je bila 7,25%), probleme belgijske države koja je uza sve navedeno već dvije godine bez vlade, kao i cjelokupno hlađenje svjetskog gospodarstva na dulje razdoblje (čitavo desetljeće), savjetujem svakom čitatelju velik oprez, ne samo pri novom ulaganju, nego i ocjeni postojećih, bilo da se radi o ulaganju u dionice, fondove, obveznice, valutne parove, nekretnine, bankovne račune ili što drugo.

Nitko ne može donijeti odluku osim Vas, poštovani čitatelju.

Ono što možete jest educirati se o problemima financija, ekonomije i geostrategije. Svaki dan barem pet minuta posvetite tome.

Analizu “Slijedi li snažna korekcija vrijednosti zlata (v1)“ možete pročitati klikom na ovo mjesto.

Nema besplatnog ručka, znam. Ali podjela ovog članka je najbliže besplatnosti što imamo: