Dobitna formula: zašto smo pokrenuli ovu poslovnu konferenciju?

Dobitna formula

Već se nekoliko godina u nama kuhala ideja o tome da se povežemo s malim i srednjim poduzetnicima izvan najvećih hrvatskih gradova i ponudimo platformu gdje bismo mogli razmijeniti znanja i iskustva. I sami ste svjesni koliko je u poduzetništvu važno imati kvalitetne kontakte za određene poslove, a osobito za one najosjetljivije, o kojima svakodnevno ovisimo: financije, računovodstvo, marketing, ljudske resurse ili pravo. Tako je došlo do konferencije koju smo prigodno nazvali Dobitna formula: jer želimo pružiti formulu uz koju će poduzetnici lakše doći do (održive) dobiti. Održava se 21. ožujka od 9 sati u zgradi Palacina u Sinju.

DOBITNA FORMULA POČINJE U SINJU

Ovom konferencijom želimo doći do hrvatskih sredina koje imaju mnogo potencijala, ali koje ovakvi sadržaji prečesto zaobilaze. Zato smo odlučili prvu konferenciju održati u gradu Sinju, središnjoj točki dalmatinskog zaleđa.

Samo pola sata udaljen od Splita, Sinj je posljednjih godina atraktivna opcija za mlade obitelji koje traže povoljniji kvadrat te odmak od vreve. No, može li Sinj postati i poželjna opcija za poduzetnike, s obzirom na to da ima povoljan prometni položaj, blizinu radne snage, niže stope poreza na dohodak i povoljnije cijene prostora?

O ČEMU ĆEMO RAZGOVARATI

Svjesni smo da je poduzetnicima dragocjena svaka minuta: zato formalni dio konferencije traje svega jedno prijepodne. Moje kratko izlaganje slijedi odmah nakon uvoda. Govorit ću o najčešćim financijskim pogreškama kod malih i srednjih poduzetnika te kako se one mogu izbjeći. Kasnije ćete moći saznati kako bolje iskoristiti svoj računovodstveni servis te provjeriti klijenta prije nego krenete u posao.

Bit će riječi i o pravilnom određivanju cijena, kontroli troškova te bespovratnim sredstvima Europske unije. Završit ćemo panelom “Možemo li do poduzetničkog buma u Cetinskoj krajini” te ručkom. Neki od govornika bit će Predrag Novačić s Bon.hr portala, Mihovil Katić iz Branche, Gerhard Šarić iz Waymarka, Kristijan Kožić iz Analitičkih rješenja te Igor Drašković iz Draca. Cjelokupni program možete pregledati ovdje, a više detalja o konferenciji pronađite ovdje.

ZA KOGA JE OVA KONFERENCIJA?

Ovu smo konferenciju zamislili ponajprije za male i srednje poduzetnike iz Sinja te okolnih gradova i općina. To su, ponajprije, Trilj, Vrlika, Dugopolje, Dicmo, Hrvace, Muć i Otok. Naravno, lokacija će biti privlačna i svima onima koji posluju u Splitu.

Ako, dakle, želite saznati nešto korisno za vaše poslovanje i umrežiti se s drugim poduzetnicima, ovo je izvrsna prilika. Posebno je zanimljivo to što je, zahvaljujući podršci i pokroviteljstvu Grada Sinja te dobroj volji grupe poduzetnika-organizatora, ulaz besplatan. Prijave nisu potrebne.

Ako želite iskoristiti priliku dok sam u Dalmaciji i razgovarati o potencijalnoj suradnji, preporučujem da me kontaktirate i dogovorite sastanak. Bit će mi zadovoljstvo!

Nema besplatnog ručka, znam. Ali podjela ovog članka je najbliže besplatnosti što imamo: