Dođite 5. lipnja na Dobitnu formulu, poduzetničku konferenciju u Svetoj Nedelji

Dođite na Dobitnu formulu u Svetoj Nedelji

Dugo sam želio ići po Hrvatskoj i pomagati poduzetnicima da posluju uspješnije, kroz ciljane edukacije i umrežavanje. Osobito su mi bile važne manje sredine, u kojima sam vidio puno potencijala, a koji nerijetko nije bio realiziran. Ove godine sam sa skupinom suradnika koji dijele isti cilj napokon ostvario tu želju. Zato vas pozivam: dođite na Dobitnu formulu, poduzetničku konferenciju u Svetoj Nedelji, u srijedu, 5. lipnja!

DOĐITE NA DOBITNU FORMULU I POVEĆAJTE DOBIT

Naša ideja je, kao i na prvom izdanju Dobitne formule u Sinju, u sažetom formatu pružiti ključna znanja koja pomažu poduzetnicima ostvariti i povećati dobit. Taj format uključuje šest izlaganja i jednu panel-raspravu.

Govorit ću o čestim financijskim pogreškama kod poduzetnika i kako ih izbjeći. Direktorica računovodstvenog ureda Opus Libre, Gordana Janković Besednik, pojasnit će kako računovođa može pomoći da poslujete uspješnije te koja pitanja im možete postaviti. Predrag Novačić s Bon.hr portala pokazat će kako prepoznati dobrog, a kako lošeg kupca.

Mihovil Katić iz agencije Branche uputit će nas u strategije određivanja cijena, dok će Kristijan Kožić iz Analitičkih rješenja na primjerima prikazati kako se poslovna inteligencija može iskoristiti za bolju kontrolu troškova i povećanje prihoda. Posljednje izlaganje o bespovratnim sredstvima EU održat će konzultant Gerhard Šarić iz Waymarka.

ZAŠTO SVETA NEDELJA

Već niz godina Sveta Nedelja iznimno visoko kotira kao grad koji je prijatelj poduzetnika, osvojivši nekoliko nagrada. Dom je brojnim rastućim poduzećima, a zbog povoljnog prometnog položaja između Zagreba i slovenske granice, vjerojatno će ih biti sve više.

Naša konferencija usmjerena je ponajprije malim poduzetnicima, koji će se pitati: kako možemo iskoristiti ovaj poduzetnički val? Na koji način je najrazboritije ulagati? Kako mogu donositi ispravne odluke i izbjeći one loše, koje bi mi se mogle vratiti kao bumerang? Želimo ovom konferencijom pomoći da Sveta Nedelja ostvari svoje velike potencijale te da pokaže kako i mali gradovi mogu biti pogodni za velike poslove.

NIJE VAŽNA SAMO DOBIT, VEĆ I POVEĆANJE VRIJEDNOSTI!

Na Dobitnoj formuli tražimo načine kako povećati dobit. No, nije sve u dobiti: ima nešto i u povećanju vrijednosti poduzeća. Naime, dobit može ovisiti o pojedinim izvanrednim događajima, projektnim ciklusima, pa i računovodstvenim politikama ili poduzetim dugoročnim investicijama. S druge strane, ako procjenjujemo vrijednost poduzeća, gledamo izvan uobičajenih okvira od 1. siječnja do 31. prosinca tekuće godine.

Zato ćemo konferenciju zaključiti panelom “Najbrži putevi za povećanje vrijednosti vašeg poduzeća”. Njega će moderirati Marko Perožić s Bloomberg Adrije, a sudjeluju Maja Jelisić Cooper, Andrija Čolak i Milan Horvat, poduzetnici koji imaju iskustvo u otvaranju, širenju i prodaji biznisa. Vjerujem da će panel biti koristan svima koji žele pronaći svoju dobitnu formulu: isplativ i robustan poslovni model koji generira održivu i značajnu dobit.

DODATNI BONUS

Vjerojatno ste upoznati s time da sam za Bon.hr portal kreirao metodologiju procjene vrijednosti svih hrvatskih poduzeća. Na Dobitnoj formuli možete i do procjene vrijednosti svog poduzeća u obliku certifikata. Prijavite se ovdje, odgovorite na jedno pitanje i pojavite se na konferenciji: možete osvojiti ovaj certifikat. On vam može pomoći da znate koliko zaista vrijedi vaš biznis ili da lakše pregovarate o potencijalnoj prodaji ili dokapitalizaciji.

Nakon konferencije bit će prilike za umrežavanje i stjecanje novih kontakata.

Znam da nema besplatnog ručka, ali zato ima besplatnih konferencija poput ove: pridružite nam se u srijedu od 17 sati. Vidimo se!

Nema besplatnog ručka, znam. Ali podjela ovog članka je najbliže besplatnosti što imamo: